LAHJA INSPIRAATIO.

Löydä inspiraatio tämän vuoden liikelahjoihin

Voi olla vaikeaa löytää liikelahja, joka tyydyttää kaikkia kollegoita ja asiakkaita. Lahjan vaikutus on usein laaja -riippumatta sukupuolesta tai ammatista. Tässä tilanteessa lahjatavarakauppa on optimaalinen valinta. Kaupassa ollessaan jokainen voi itse päättää mikä lahja sopii hänelle. Me perustamme kaupan yrityksesi väreihin ja logo -tunnuksin. Valitsemme yhdessä tuotteet joita haluat tarjota kollegoille ja asiakkaille. Onko sinulla kohderyhmänä yli 100 ihmistä jotka saavat valita oman lahjasettinsä? Onko sinulla vain muutama lahjansaaja jotka ottavat meihin yhteyttä hintaa varten. Helppoa sinulle - kaupan onnelliset käyttäjät saavat juuri sellaisen lahjan kuin haluavat.

Lue lisää


ASIAKKAIDEN LIIKELAHJAKAUPPA

Onnelliset työntekijät ja helppo yrityslahjojen hallinta
Lahjan etsiminen kollegoille ja asiakkaille ei ole helppoa. Valikoima on laaja - riipumatta sukupuolesta tai ammatista. Tässä tilanteessa, lahjatavarakauppa on optimaalinen valinta. Täällä jokainen työntekijä voi valita oman lahjansa. Ota meihin yhteyttä demo -kaupan esittelystä.

HENKILÖKUNNAN VERKKOKAUPPA

Onnelliset työntekijät ja helppo yrityslahjojen hallinta
Työntekijän myymälä on verkkokauppa, johon voit antaa tunnistettaville työntekijöille pääsyn ostaa useita artikkeleita. Se voi olla mitä tahansa herkullista, vaikka merkkituotteen verkkarit omalla logolla. Ajatuksena on, että työskentelemme kanssanne ja valitsemme lahjoja tai markkinointimateriaalin, jotka valitaan yleensä 1 vuodeksi. Työntekijä voi ostaa tuotteita verkossa esim. Visa -kortilla. Tuotteet toimitetaan yrityksenne logistiikkaan josta työntekijät noutavat ostoksensa