SEGWAY & NINEBOT - HENKILÖKULJETTIMET

Segwayt ovat laadukkaita ja turvallisia henkilökuljettimia, ne ovat tarkoitettu kuljettajille jotka arvostavat laatua ja kestävyyttä. Segwayt sopivat erityisen hyvin moniin käyttötarkoituksiin mm.

Segway Tourit, Poliisi, Vartiointi, Sairaalat, Ostoskeskukset, Pysäköinnin valvonta, Yliopistot, Leirintäalueet, Lentokentät, Golf. 


Segway i2 SESegway x2 SESegway x2 SE Turf

Segway i2 SE

Sopii kenelle tahansa kuka haluaa liikkua nopeasti pisteestä A pisteeseen B nopealla, tehokkaalla ja hauskalla tavalla. Jos määränpääsi on liian kaukana kävelläksesi, mutta liian lähellä autoillaksesi - Segway on paras tapa liikkumiseen! i2 SE soveltuu yleiskäyttöön. Se on omiaan kovalla alustalla sekä sisällä että ulkona, mutta pärjää myös loistavasti kovemmalla soratiellä. i2 SE on ulkomitoiltaan pieni joten se mahtuu kulkemaan kapeimmistakin aukoista, i2 SE mahtuu mm. useimmista oviaukoista ja mahtuu jopa hissiin. Kapeiden pyörien ansiosta akku kestää pitkään. Segway i2 SE, toimitetaan kahdessa laatikossa. Sisältää latauslaitteen, ohjaustangon ja keskikonsolin suojan.

TEKNISET TIEDOT:
Huippunopeus: 20 km/h
Ajajan min. paino: 45 kg
Ajajan max. paino: 118 kg
Ulkomitat: P65 x L63 cm
Ajomatka: n. 39 km (Todellinen kantama riippuu ajotyylistä ja maastosta)
Maavara: 8,5 cm
Paino: n. 47 kg.


Hinta  € 6.450,80, alv 0%.Segway x2 SE

Sopii kenelle tahansa kuka haluaa liikkua nopeasti pisteestä A pisteeseen B nopealla, tehokkaalla ja hauskalla tavalla. Jos määränpääsi on liian kaukana kävelläksesi, mutta liian lähellä autoillaksesi - Segway on paras tapa liikkumiseen!

Segway x2 SE sopii mainiosti maastoon ja yleiskäyttöön ulkona. X2 SE: n renkaat joissa on syvä kulutuspinta auttavat suoritumaan tehokkaasti vaikeastakin maastosta. n. 20 cm maavara tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevat ajo mahdollisuudet. X2 SE on tehoa ja suorituskykyä, jotta voit ajaa tai työskennellä – missä tahansa. Valittavanasi ovat Turf- tai Cross renkaat.

TEKNISET TIEDOT:
Huippunopeus: 20 km/h
Ajajan min. paino: 45 kg
Ajajan max. paino: 118 kg
Ulkomitat: P67 x L84 cm
Ajomatka: n. 19 km (Todellinen kantama riippuu ajotyylistä ja maastosta)
Maavara: 20 cm