Puh: +358 (0)207 401234

KANNETTAVA SYLIPÖYTÄ

OLE VAPAA JA TEE TYÖSI MISSÄ JA MILLOIN VAIN HALUAT

Yksi toimiston tärkeimmistä osista on työpöytä. Tämä välttämätön huonekalu on usein työtilan perusta, joka tarjoaa meille kipeästi kaivattua säilytystilaa sekä vakaan pinnan tavaroillemme. Koska täysimittaisen työpöydän ostaminen toimistoon tai kotitoimistoon on usein kallista, tarjoamme vaihtoehdon, jolla työ saadaan tehtyä vähäisellä rahallisella investoinnilla sekä olet riippumaton ajasta ja paikasta. Sylipöytä on pieni, kannettava lisävaruste, jonka suunnittelussa on tavoiteltu hyvää ergonomista työskentelyasentoa. Sylipöydässä on myös huomioitu paikat puhelimelle, hiirelle ja tabletille. Näin kaikki työskentelyyn tarvitsemasi on kätevästi käsiesi ulottuvilla. Sylipöydässä on myös huomioitu kannettavan tietokoneen tai tabletin epämiellyttävä lämmön leviäminen jalkojesi päälle, pöydän alla olevat ergonomiset ¨tyynyt¨ toimivat esteenä herkän ihosi ja kuuman älylaitteen välillä, näin voit työskennellä pitkiäkin aikoja.

MONIKÄYTTÖINEN SYLIPÖYTÄ

Makaa sängylläsi, sohvallasi tai matkustaessasi, sitä voidaan käyttää kannettavan tietokoneen jalustana, työtelineenä, lukupöytänä, ruokapöytänä, missä tahansa tilanteessa.
Rannetyyny tarjoaa mukavan kirjoitustuen ranteelle ja estää samalla tietokonetta luisumasta.
Kaksinkertainen tyynypohja mukautuu syliisi, tarjoaa enemmän mukavuutta ja pitää kannettavan tietokoneen mukavammassa kulmassa

Pyydä tarjous info@goldendoor.fi

© Golden Door Oy, Karapellontie 8 - Finland