Puh: +358 (0)207 401234

Konseptimme on selkeä!


Golden Door Oy on perustettu vuonna 1989. Yksityinen suomalaisomistuksessa oleva yritys. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja menetelmiä myynnin edistämiseen, asiakasuskollisuuden lisäämiseksi ja henkilökunnan motivoimiseksi. Tuote voi olla kampanjan kylkiäinen, mainostekstiili, työvaate, liikelahja tai koko liikelahjatoimintojen ulkoistaminen. Käytössänne on ammattiaitoinen ja asiantunteva palvelu liikelahjoista sekä myynninedistämistuotteista. Mitä vain, Golden Door Oy on palveluksessanne.


Olemme osa eurooppalaista suoramarkkinointikonseptia mainoslahjamarkkinoilla. Eurimage jäsenillä on samat työkalut, ostokanavat ja yhteisesti sovitut ostohinnat. Toimittajat ovat mukana suunnittelemassa myytäviä tuotteitamme ja kehittämässä konseptiamme sekä kuvastojamme, joita postitamme asiakkaillemme kaksi kertaa vuodessa. Tämä konsepti antaa Goldendoorilaisille tiedon alan trendeistä ja uutuuksista ensimmäisten joukossa.
Eurimage jäsen vuodesta 1999 alkaen


PSI jäsen vuodesta 1997


Visiona on olla osana Euroopan laajuista suoramarkkinointi konseptia mainoslahja busineksessa, sekä johtava Eurooppalainen yritys tietotaidolla, että markkinoinnillaan mainoslahjamarkkinoilla.


Businessidea on olla innovatiivinen, luotettava tuki asiakkaille ja Eurimage partnereille. Painatuksissa ja logon tuottamisessa meillä on käytössä alan uusimmat uutuudet ja painomenetelmät.


Arvomaailmassamme uskomme ympäristöystävälliseen liikkumiseen ja elämäntapaan. Maahantuomme ympäristöystävällisiä Segway henkilökuljettimia sekä laadukkaita JuCad sähkökärryjä & -tarvikkeita.


Eurimagen edut

  • Takaavat meille hyvin mielenkiintoisen näköalaikkunan promootiotuotemarkkinoista ympäri maailman.
  • Kun valitsette meidät, valitsette myös ison osan kansainvälistä promootiotuote -konseptia. Kansainvälinen tietotaitomme on käytettävissänne.
  • Osakkuutemme antaa asiakkaillemme suoria hyötyjä tuotevalikoiman kanssa.
  • Olemme tietoisia yhteiskunnallisista- ja ympäristöllisistä vastuista jotka liittyvät yrityksen päivittäiseen liiketoimintaan ja kanssakäymiseen.
  • Eurimage työllistää välillisesti yli 400 ihmistä ja ostovolyymi on yli 100 milj. Euroa. Tämä takaa Golden Door Oy:lle yksilöllisen aseman kotimarkkinoillamme.
  • Kun valitset Golden Doorin toimittajaksi saat tiedon uusimmista suuntauksista ja teollisista tuotteista ja pääset tutustumaan syvällisesti globaaliin näkökulmaamme.
www.eurimage.net
Golden Doorilta saat tuotteiden lisäksi kattavaa palvelua ja erikoisosaamisen käyttöösi. Keskittämällä liikelahjojen ja promootiotuotteiden hankinnat meille, säästät yksikköhinnoissa, käytetyssä ajassa sekä varastohävikissä. Työskentelemällä yhdessä suunnitelmallisesti, hankintasi on helppo optimoida vastaamaan todellista tarvettanne. Toimitamme sinulle säännöllisesti raportin hankintojesi hallinnoimista varten. Ota yhteyttä Golden Doorin palvelusopimuksesta ja keskittämisen eduista. Annamme mielellämme lisätietoa, haluathan teille räätälöidyt palvelumme käyttöösi. Lähetä meille sähköposti info(at)goldendoor.fi (create link to that email address and subject “Palvelusopimus”.
Golden Door Oy, CEO, JP Heino© Golden Door Oy, Karapellontie 8 - Finland